Nieuws en acties

NIEUWS EN ACTIES

Boilage Sunsensorials

 

Biolage Sunsorials beschermt het haar voor, in en na de zon. De formule met UV-filter en zonnebloem-extract voedt en verzorgt het haar, geeft het een schitterende glans en beschermt het tegen de schadelijke effecten van zon, zee- en zwembadwater

 

Profiteer nu van 50% korting op het 2e sunsensorials product (geldig in de maanden mei, juni en juli 2016)

FM Parfums

 

Sinds kort zijn de fm parfums weer op vooraad en anders te bestellen.Dit zijn parfums die geinspireerd zijn door de bekende merken, oa JP Gaultier, Chanel, Lancome enz. Kom langs en laat u verrassen door de grote hoeveelheid aan geuren.

Lang haar draagsters opgelet!

 

We kennen het allemaal...

 

Even je haren vast voor het gemak en daarna weer los, maar dan heb je zo'n vervelende rand in je haar staan. Dat is nu verleden tijd.

 

De Invisibobble laat namelijk geen rand achter.

 

Ook hoofdpijn, na een  hele dag je haar in een staart te hebben gehad, is een veelvoorkomend probleem. Door de vorm van de Invisibobble wordt er niet aan de hoofdhuid of aan de individuele haren getrokken.

Klaar met de hoofdpijn dus!

 

Nog een pluspunt: de Invisibobble bevat geen metaal, waardoor je haren niet afbreken bij het uitdoen van het elastiekje.      

 

Doosje van 3 st € 4,00

Vlecht workshop

 

Heeft u  één of meerdere dochters, nichtjes of vriendinnen met lang haar en zou u graag zelf het haar willen/ kunnen vlechten of komt u niet verder dan de gewone vlecht? Dan bent u bij kapsalon Dje-Djé aan het goede adres! Ik geef namelijk workshops vlechten. In een avond krijgt u allerlei technieken en tips te horen hoe u dit het beste kunt doen.

Tijdens de workshop leert u op een oefenhoofd de basis vlechttechnieken in de vingers te krijgen, zodat u voortaan zelf creatief met lang haar kunt zijn. U hoeft dus geen model te regelen. De technieken die we in ieder geval gaan toepassen zijn: basis vlecht, inside-vlecht, outside-vlecht en de visgraat en de variatie mogelijkheden die we hier bij hebben. Mocht er tijd over zijn is er de mogelijkheid om de watervalvlecht en andere technieken te leren.


De workshop duurt ongeveer 2/2,5 uur en kost €7,50 per persoon; maximaal 4 personen. Het is mogelijk om samen gezellig met uw vriendinnen de workshop te volgen of u kunt zich alleen aanmelden voor een workshop in de salon. Let wel op, als u zich alleen aanmeld, wordt er een datum gepland zodra er groepje van 4 personen gemaakt kan worden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon of via het contactformulier.